Tehovastus-logo2

 

Olemme vuokranneet Saarijärveltä entisen teollisuushallin käyttöömme – nimesimme sen Tehovastus Agility Areenaksi. Nimi juontaa juurensa hallissa aiemmin toimineesta mm. teholähteitä valmistaneesta elektroniikkatehtaasta.

Tehovastus AgilityAreena on peruslämmin halli (+15 astetta). Sieltä löytyy wc, pieni lapsiparkki, kahvinkeitin ja mikro.
Hallin harjoittelualueen (n. 500 neliöä) alustana on täytetty tekonurmi (alla joustokerroksena vielä solumuovi). Treenikäytössä kenttä voidaan jakaa kahteen osaan. Hallilla on kaikki agilityesteet, rally tokon kylttitelineet ja kyltit (AVO-MES), sekä TOKO-hypyt (avoin ja lauta) sekä kartioita, noutokapuloita ja ruutu. Kaikki tarvikkeet on treenin jälkeen palautettava takaisin paikoilleen ja rally toko -kyltit oikeisiin kansioihin numerojärjestykseen.

Agilityrataa ei saa purkaa viikolla, ellei portilla ole lappua ”radan saa purkaa”!

Osoite: Rentontie 7, Saarijärvi. Halli sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Liikelataamo, Lihatrio ja Boostmark; rakennuksen 13-tien puoleisessa päädyssä.

Hallin varaukset 
Jäsenet 20 €/h  1.2.2019 alkaen, ei jäsenet 22€/h    irtotunnit (alle 5 tunnin varaus)
20€/h kokopäivän (yli 5h varaus)
3kk:n viikkovuoro 240€/3kk (12krt)

Varaukset sähköpostilla Elinalle

Hallin varaus on maksettava etukäteen.

Peruutukset: Varaus on peruttava 24 tuntia ennen varattua                                                        vuoroa tai muuten peritään täysi maksu.

Hallivuokra maksetaan yhdistyksen tilille (FI39 4766 0010 0346 80) ennen treeniä!

Tästä pääset hallin varauskalenteriin!