Liity jäseneksi

Näin liityt jäseneksi TehoTassuihin:

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15€. Summa maksetaan Tehotassut ry:n tilille FI39 4766 0010 0346 80. Maksa lasku käyttäen viitenumeroa 7016 (viestikenttään ei tehdä merkintöjä).
Maksamisen jälkeen lähetä kuitista kopio ja omat tietosi (= jäsenen nimi, sähköpostiosoite ja kotikunta) Tehotassujen sähköpostiin tehotassut@gmail.com
Otsikoi sähköposti (aihe)nimellä jäsenmaksu/jäsentiedot.
Maksamalla jäsenmaksun voit treenata vakioryhmissä ja hankkia itsellesi myös vapaakortin hallille.
Tervetuloa jäseneksi TehoTassuihin!

Huom! Jos haluat, voit jäsenmaksun maksettuasi pyytää jäsenyyttä kerhon suljettuun ryhmään facebookissa (TehoTassut ry:n jäsenryhmä)


Tehotassujen jäsenedut ja velvoitteet

Jäsenmaksu
TehoTassujen jäsenmaksu vahvistetaan kerran vuodessa vuodeksi eteenpäin. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15 €.
Treenipaikat
TehoTassut ovat vuokranneet käyttöönsä Rentontie 7:ssä Saarijärvellä sijaitsevasta kiinteistöstä noin 600 neliön lämpimän hallitilan. Hallissa on keinonurmella päällystetty kenttä, pieni kahviotila ja WC. Hallissa on kaikki tarvittavat agilityesteet, toko-esteet ja -tarvikkeita, rally tokon kyltit ja kylttitelineet.
Kesäisin kaikkien jäsenten käytössä on myös Saarijärven Tarvaalassa POKEn jääkiekkokaukalo. Kaukalon viereisessä kontissa on agilityesteet ja rally tokon kylttitelineet ja tehtäväkyltit jäsenten käytettävissä. Kontissa on myös kerhon vepe-harjoittelua varten hankittu kumivene + muita vepetarvikkeita. Kontin avain on pylväässä kaukalon lähellä. Avainkoodia voi kysyä koulutusohjaajilta. Kaukalon vieressä on POKEn ylläpitämä koirapuisto.
Kesäisin treenipaikana on lisäksi Karstulan Humpilla oleva Ison Miehen leirintäalueen nurmikenttä.
Vapaakortti
Jäsenenä on mahdollisuus hankkia Tehovastus-hallille vapaakortti. Vapaakortti oikeuttaa treenaamaan hallilla silloin, kun siellä ei ole ohjattujen treenien tai muita varauksia.
Jäsenenä voi hakeutua viikoittaisiin treeniryhmiin (agility, rally toko), kuukausittaisiin näyttelytreeneihin sekä kerhon järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin jäsenhinnalla.
Tarvikkeiden lainaus
Jäsenillä on mahdollisuus lainata kerhon osaa omistamia välineitä, tarvikkeita (lyhyeksi aikaa) omaan käyttöönsä. Esim. säkämitta, sirunlukija, tasainotyynyt, puolipallot, dobo-pallo, namimaatti, koulutus CD:t (esim. Ohjaa, älä oleta), Dobo-kirja, Krista Karhun Rally toko-kirja, pentuaitaus.. )
Harrastettavat lajit
TehoTassujen jäsenenä voit osallistua jäsenhinnalla kerhon järjestämiin treeneihin ja koulutuksiin. Kerhossa voi harrastaa agilityä, rally tokoa, tokoa, näyttelytreenejä, mejää, vepeä ja nose workia. Lisäksi kerho järjestää erilaisia luentoja ja kursseja. Jäsen voi ”myydä”
treenikertansa (silloin kun itse on estynyt) jäsenryhmässä tai TehoTassujen myytävät treenipaikat -fbk-ryhmässä.
Ilmainen kisastartti
Kerhon jäsenen koiran ensimmäinen kisastartti (tokossa, rally tokossa ja agilityssä) maksetaan kerhon puolesta kannusteena kisaamiseen.
Kouluttajana, koetoimitsijana toimiminen
Oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kerhossa on mahdollista ryhtyä kouluttamaan muita, vetämään omaa treeniryhmää. Kerho voi tukea jäsenen osallistumista erilaisille koulutusohjaaja tai koetoimitsija -kursseille
(ehtona että kouluttaa, toimii koetoimisijana kerhossa).
Jäsenen velvoitteet
Ystävällinen ja asiallinen käytös treenikavereita ja muita koiraharrastajian kohtaan. Koiran/koirien reilu ja ystävällinen kohtelu, omien koirien hyvinvoinnista huolehtimien. Kerhossa koulutetaan nykyaikaisin menetelmin, positiivisen vahvistamisen kautta ja koiran fyysinen kurittaminen ei ole sallittua.
Vakioryhmissä treenaavilla on talkootyövelvollisuus, vähintään kolme tuntia talkootyötä per puolivuotta.