Liity jäseneksi

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksemme on avoin kaikille koiraharrastajille. Voit osallistua toimintaamme omien mahdollisuuksiesi mukaan. Tervetuloa mukaan!

Jäsenedut
Jäsenenä on mahdollisuus hankkia Tehovastus-hallille vapaakortti. Vapaakortti oikeuttaa treenaamaan hallilla silloin, kun siellä ei ole ohjattujen treenien tai muita varauksia. Muita treenipaikkoja ovat POKEn kaukalo Tarvaalassa sekä Metsäkoulun Koulutalo Kolkanniemessä.
Jäsenenä voi hakeutua viikoittaisiin treeniryhmiin (agility, rally toko, toko), kuukausittaisiin näyttelytreeneihin sekä kerhon järjestämiin kisoihin, tapahtumiin ja koulutuksiin jäsenhinnalla.
Jäsenenä voit harrastaa agilityä, rally tokoa, tokoa, hoopersia, näyttelytreenejä, mejää, vepeä ja nose workia. Lisäksi järjestämme erilaisia luentoja ja kursseja. Jäsen voi ”myydä” treenikertansa (silloin kun itse on estynyt) jäsenryhmässä.
Jäsenillä on mahdollisuus lainata kerhon osaa omistamia välineitä, tarvikkeita (lyhyeksi aikaa) omaan käyttöönsä. (Esim. säkämitta, sirunlukija, tasainotyynyt, puolipallot, dobo-pallo). Lainat tulee merkitä lainausvihkoon.
Vakioryhmässä treenaavan jäsenen koiran ensimmäinen kisastartti (tokossa, rally tokossa ja agilityssä) maksetaan kerhon puolesta kannusteena kisaamiseen.
Kouluttajana, koetoimitsijana toimiminen
Oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan TehoTassuissa on mahdollista ryhtyä kouluttamaan muita, vetämään omaa treeniryhmää. Yhdistys voi tukea jäsenen osallistumista erilaisille koulutusohjaaja tai koetoimitsija -kursseille (ehtona että kouluttaa, toimii koetoimisijana yhdistyksen kisoissa).
Jäsenen velvoitteet
Ystävällinen ja asiallinen käytös treenikavereita ja muita koiraharrastajian kohtaan. Koiran/koirien reilu ja ystävällinen kohtelu, omien koirien hyvinvoinnista huolehtimien.
Vakioryhmissä treenaavilla on talkootyövelvollisuus, vähintään kolme tuntia talkootyötä per puolivuotta.

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 20€.

Näin liityt jäseneksi TehoTassuihin:

1. Täytä tietosi jäsenrekisteriimme https://tehotassut.yhdistysavain.fi/
Sähköpostiosoite on samalla käyttäjätunnus. Laita voimassa oleva sähköpostiosoite, koska siihen osoitteeseen saat jäsenmaksulaskun ja -tiedotteet.

2.Jäsenmaksulasku tulee sähköpostiisi parissa päivässä
Maksa sähköpostiisi saamasi lasku maksutietojen mukaisesti.

3. Voit laittaa liittymispyynnön TehoTassujen jäsenten Facebook-ryhmään:
Hyväksymme pyynnöt, kun jäsenmaksu ja -hakemus on tarkistettu.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tehotassut@gmail.com Agilitykurssi Jyväskylä, Rally-tokokurssi Jyväskylä, Koirakurssi, Koiravalmennus, Jyväskylä eho


DSC_2515Kuva: Tanja Pulkkinen