Ajankohtaista

AGILITYN MÖLLIKISAT

la 17.8.2019 Tehovastus areenalla

Ilmoittautuminen klo 10.30, kisat klo 11.00

Luokat:  katso tapahtumat

Tuomarina Tanja Virtanen


ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI

Kurssilla pyritään kehittämään koiran ja ohjaajan yhteistyötä.
Tavoitteena on kouluttaa ohjaajaa opettamaan koiralle hyvää hihnakäytöstä, rauhoittumista, joitakin peruskäskyjä, kontaktia ohjaajaan sekä toimimista muiden koirien läsnäollessa. Kurssin tavoitteena on että koirakko hallitsee peruskäskyt samaan aikaan muiden koirakoiden kanssa ja sietää vieraamman ihmisen läsnäolon vieressä. Soveltuu esimerkiksi pennuille ja kotikoirille (rokotetuille) joiden ei tarvitse osata muuta kuin pysyä riittävässä hallinnassa ettei tuota vaaraa muille.
Paikkana Tarvaalan kaukalo ja kouluttajana Viivi Kautto. Viimeinen treenikerta voidaan sopia kurssilaisten kanssa kaupunkikerraksi keskustaan.
5 kertaa, joka viikko maanantaisin alkaen 22.7. Klo 17-18.30, kurssille otetaan viisi koirakkoa.
Kurssin hinta on jäsenille 40 e ja ei jäsenille 60 e. Ilmoittautumiset (kurssilletulovahvistukset) ja lisätiedot Viiville, viivi.kautto@gmail.com.
Kurssin jatkumona mahdollisesti viikkokoulutukset, jossa syvennetään osaamista erilaisissa häiriöissä. Viikkokoulutus kestäisi ainakin siihen asti kunnes kaukalo jäädytetään, jonka jälkeen, jos kysyntä riittää niin siirrytään hallille. 

 


AGILITYN JATKOKURSSI

Sunnuntaina 18.8.2019 klo 19 alkavaan agilityn jatkokurssiin mahtuu mukaan vielä pari koirakkoa. Kurssi sopii joko alkeiskurssin käyneelle tai muuten jo vähän agility kokemusta omaavalle koirakolle.

Jatkokurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä, vahvistetaan koiran esteosaamista ja harjoitellaan ohjaajan kanssa ohjauskuvioita ja koiran ohjaamista. Kurssin jälkeen on mahdollista hakea paikkaa agilityn viikkoryhmään.

Kurssi kestää 10 kertaa. Hinta TehoTassut ry jäsenille 70€ ja 90€ muille. Kurssi pidetään Tehovastus agilityareenalla Saarijärvellä.

Kurssin vetää koulutusohjaaja Elina Hirvonen.

Ilmoittautuminen kurssille suoraan Elinalle sähköpostilla elinamhirvonen@hotmail.com. Kerro koirasi nimi ja rotu, sekä oma nimesi ja puhelinnumerosi.

 


NÄYTTELYTREENIT

Joka kk:n eka lauantai klo 11-13
TehoTassujen halli, Rentontie 7 Saarijärvi

Harjoittelemme näyttelyrutiineja: kontaktia ohjaajaan, rodunonaista liikkumista, palkkausta, pöytäkäyttäytymistä ja tuomarin kohtaamista.
Kaikenikäiset koirat tervetulleita, huolehdithan rokotukset kuntoon.
Voit osallistua säännöllisesti kerran kk tai oman aikataulusi mukaan vaikka vain kerran.

Ilmoittautumiset seihanni@gmail.com

Hinta :
TehoTassujen jäseniltä 5 eur/kerta
Ei-jäseniltä 10 eur/kerta


 

45081550_2182514518671711_6940069716090159104_n

Kuva: Essi Humppi