Ajankohtaista

PENTUKURSSI

Pentukurssi 5krt alkaa 2.9. klo 19.30-20.30. Kurssilla harjoitellaan koiralle tärkeitä perustaitoja ja se on tarkoitettu alle vuoden ikäsille koirille. Kouluttajana Reetta Rutanen.
Mukaan mahtuu vielä ainakin 5 koirakkoa. Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia: reetrut@me.com

 


 

 

SEURAAMINEN HÄIRIÖSSÄ – TREENIT

Juuri päättyneen arkitoko-kurssin jatkona meillä on ”ilmoittaudu mukaan kun pääset” -tyyppiset seuraaminen häiriössä -treenit. Ja eka kerta jo huomenna 2.9.

”Häiriöseuruutreenit 2.9 Tarvaalan kaukalolla klo 17.00-18.00. Jatketaan ainakin lumen tuloihin asti.
Treenipäivät (viikoittain ja pääsääntöisesti maanantaisin) tämän jälkeen sovitaan menojen mukaan, joten ei säännöllistä aikaa. Treeneissä tehdään kontaktikävelyä, pysähtymisiä, istumisia, maahanmenoja ja erilaisissa houkutuksissa. Tarkoituksena vahvistaa seuraamista esimerkiksi rally-tokoon ja tokoon, mutta katsekontakti ei myöskään ole pakollinen. Sopii siis myös yleiseen koiran ja ihmisen suhteen vahvistamiseen. Koiralla pitäisi olla hihnakäyttäytyminen hallussa, muita pohjataitoja ei tarvita. Otetaan myös (tokon) paikkamakuu loppuun. Jokainen kerta maksaa 5€ ja kiinnostuneet laittaa s-postia: viivi.kautto@gmail.com”


AGILITYN JATKOKURSSI

Sunnuntaina 18.8.2019 klo 19 alkavaan agilityn jatkokurssiin mahtuu mukaan vielä pari koirakkoa. Kurssi sopii joko alkeiskurssin käyneelle tai muuten jo vähän agility kokemusta omaavalle koirakolle.

Jatkokurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä, vahvistetaan koiran esteosaamista ja harjoitellaan ohjaajan kanssa ohjauskuvioita ja koiran ohjaamista. Kurssin jälkeen on mahdollista hakea paikkaa agilityn viikkoryhmään.

Kurssi kestää 10 kertaa. Hinta TehoTassut ry jäsenille 70€ ja 90€ muille. Kurssi pidetään Tehovastus agilityareenalla Saarijärvellä.

Kurssin vetää koulutusohjaaja Elina Hirvonen.

Ilmoittautuminen kurssille suoraan Elinalle sähköpostilla elinamhirvonen@hotmail.com. Kerro koirasi nimi ja rotu, sekä oma nimesi ja puhelinnumerosi.

 


NÄYTTELYTREENIT

Joka kk:n eka lauantai klo 11-13
TehoTassujen halli, Rentontie 7 Saarijärvi

Harjoittelemme näyttelyrutiineja: kontaktia ohjaajaan, rodunonaista liikkumista, palkkausta, pöytäkäyttäytymistä ja tuomarin kohtaamista.
Kaikenikäiset koirat tervetulleita, huolehdithan rokotukset kuntoon.
Voit osallistua säännöllisesti kerran kk tai oman aikataulusi mukaan vaikka vain kerran.

Ilmoittautumiset seihanni@gmail.com

Hinta :
TehoTassujen jäseniltä 5 eur/kerta
Ei-jäseniltä 10 eur/kerta


 

45081550_2182514518671711_6940069716090159104_n

Kuva: Essi Humppi