Ajankohtaista 

 

Tehovastusareena on käytettävissä koronavirusepidemian aikana 

Nykyinen kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä ja viikkotreeniemme ryhmät ovat alle sen.
Tämän vuoksi TehoTassujen hallitus on päättänyt, että Tehovastus Agilityareenalla voi treenata seuraavin ehdoin:
– käsien pesu mennen tullen plus käsidesi
– kädet kuivataan kertakäyttöpyyhkeeseen ja pyyhe laitetaan kannelliseen roskakoriin
– esteisiin kosketaan vain hanskat kädessä
– käytetyt kertakäyttöhanskat laitetaan ulkona olevaan roskakoriin
– muistetaan 2 metrin turvaväli
– sairaana ei saa tulla treeneihin
– jos esim. allergia vaivaa ja aivastuttaa, aivastelut ja yskimiset oman kainalon suuntaan ja käytetyt nenäliinat kannelliseen roskakoriin

TehoTassujen hallitus pyytää Covid 19 -virukseen sairastuneita täyttämään velvollisuutensa sairauden leviämisen ehkäisemiseksi ilmoittamalla mahdollisille altistuneille altistuksesta. Altistus on voinut tapahtua 48 tuntia ennen oireiden ilmaantumista. Jos sairastunut on ollut hallilla tuona aikana, niin hänen on ilmoitettava siellä kanssaolleille sairastumisesta. Jos henkilö ei itse tiedä altistuneiden yhteystietoja, koulutusohjaajilta voit nämä saada. Hallitus muistuttaa, että tämä ei ole kerhon päätös vaan Suomen hallituksen määräys. Näin ollen myöskään altistunut, karantteenissa oleva henkilö ei voi treenata hallilla.


Agilityn aluevalmennus 

 
 
Agilityn aluevalmennus olisi jatkumassa, kouluttajana jatkaa Juha Orenius. Alustavasti olisi sovittuna päivät: 18.-19.12., 15.-16.1., 12.-13.2., 5.-6.3., 2.-3.4. ja 30.4.-1.5.
Kaikki on vielä hieman suunnitteluasteella, mutta nyt haettaisiin kaikkia kiinnostuneita osallistujia Tehotassuilta. Osallistuminen tulee olemaan sitovaa eli jos et jollekin kerralle pääse, joudut itse myymään paikkasi.
Ilmaise kiinnostuksesi minulle: teija.minkkinen76@gmail.com
Mukaan pyritään ottamaan kaikki kiinnostuneet, mutta mikäli osallistujaryntäystä on, etusijalla ovat tavoitteellisesti treenaavat ja lopullisen päätöksen tekee hallitus. Kaikki rohkeasti mukaan!
Juha on osaava ja mahtava kouluttaja. Ja jos haluat edetä harrastuksessasi, tämä on juuri sopiva koulutus sinulle. Lisätietoja saa teija.minkkinen76@gmail.com
 

 ______________________________________________

 
 

CU-KURSSI

 
Saara Uljas Lystitassusta tulee Saarijärvelle koluttamaan Control Unleashed -kolutusmenetelmää.
Koulutuspäivä ja -paikka: 18.9.21, Tehovastus-halli Saarijärvellä, Rentontie 7
Hinta: n. 40 € jäseneltä, 50 € muilta, 10 € kuunteluoppilas
Sisältö: 2 tunnin luento, yksilöharjoitukset 20 min / koirakko
Sitovat ilmoittautumiset: Fridalle, frida.bjorkman@metsa.fi
(Koulutus toteutuu kymmenellä osallistujalla.)
Control Unleashed-ohjelman periaatteina ovat koiran ja ihmisen aito vuorovaikutus ja vuoropuhelu, koiran eleiden lukeminen sekä koiran tunnetilojen mukaan toimiminen, koiran oma-aloitteisuuden ja omaehtoisuuden tukeminen ja näiden kautta koiran voimaannuttaminen. Ohjelma perustuu myös virheettömän oppimisen periaatteelle, eli harjoitukset suunnitellaan etukäteen niin, että koiralla on koko ajan mahdollisuus onnistua.
Control Unleashed -ohjelman on kehittänyt yhdysvaltalainen Leslie McDevitt. Koulutusmenetelmässä keskeistä on vireenhallinnan, yhteistyön, ohjaajafokuksen ja häiriönsiedon parantaminen ja vahvistaminen.
Koiralla on mahdollisuuus vaikuttaa kouluttamisen etenemiseen ja ohjaajan toimintaan. 
 
_______________________________________________________________________
 

JUOKSUPUOMIKURSSI

Tökkiikö juoksupuomin koulutus, kaipaatko vinkkejä vai oletko kenties aloittamassa nollasta puomin opetusta? Nyt on sinun tilaisuus!
Tehotassuilla alkaa marraskuussa juoksupuomikurssi, joka kestää tammikuun loppupuolelle. Tarkoituksena on, että asiantunteva kouluttaja tulee pitämään alku- ja loppukoulutuksen kurssille ja niiden välissä treenataan porukalla omatoimitreenejä lauantaisin noin joka toinen viikko.
Kouluttajaksi tulee Sanna Katainen Pro Perrolta. Sanna tulee opettamaan Tehotassuille juoksupuomia 6.11.21 ja 22.1.22. Sanna kouluttaa juoksupuomia hyvin koiralähtöisesti ja jokaisen koiran kohdalla katsotaan missä mennään, mihin halutaan apua ja miten haasteet puomin kanssa saadaan ratkaistua.
Kurssin hinnaksi tulee seuran jäsenille 90 e ja ulkopuolisille 120 e. Tämä kattaa molemmat Sannan käynnit ja viikottaisen omatoimiryhmätreenin hallilla. Yksittäiseen Sannan koulutukseen osallistuminen maksaa 50 e jäsenille ja ulkopuolisille 60 e. Kuunteluoppilaan paikka maksaa 10 e ja jos olet kuunteluoppilaana kiinnostunut omatoimitreeneistä sekin onnistuu. Tällöin treenin hinnaksi tulee 5 e kerta ja niihin pitää ilmoittautua erikseen hallin varauksen takia.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen aino.tuulia.autio@gmail.com 2.10 mennessä. Kurssille osallistuville tehdään whatsappryhmä, jossa tulee infoa enemmän kurssista sekä sovitaan tarkemmin omatoimitreeneistä ilmoittautuneiden kanssa
 
______________________________________________________________________
 

RALLY-TOKON RATATREENIT

26.9.2021 KLO 14

Ilmottautuminen tehotassut@gmail.com

 
 
 
_______________________________________________________________________

NÄYTTELYTREENIT

Joka kk:n eka lauantai klo 11-13
TehoTassujen halli, Rentontie 7 Saarijärvi

Harjoittelemme näyttelyrutiineja: kontaktia ohjaajaan, rodunonaista liikkumista, palkkausta, pöytäkäyttäytymistä ja tuomarin kohtaamista.
Kaikenikäiset koirat tervetulleita, huolehdithan rokotukset kuntoon.
Voit osallistua säännöllisesti kerran kk tai oman aikataulusi mukaan vaikka vain kerran.

Ilmoittautumiset seihanni@gmail.com

Hinta :
TehoTassujen jäseniltä 5 eur/kerta
Ei-jäseniltä 10 eur/kerta


 
 
 
45081550_2182514518671711_6940069716090159104_n

Kuva: Essi Humppi