Ryhmät

Pentukurssilaiset-2020-joulukuuKuva:  Pentukurssilaisia, joulukuu 2020

Tällä hetkellä meillä on agilityn, rally tokon ja tokon viikkoryhmiä. Lisäksi järjestämme erilaisia kursseja ja näyttelytreenejä.

Treenipaikkaa voit hakea laittamalla sähköpostia osoitteeseen TehoTassut@gmail.com

Varauskalenteriin pääset tästä.

Kiinnostaako kouluttaminen/ryhmien pitäminen?? Laita viestiä osoitteeseen  TehoTassut@gmail.comTreenikausi 1.1. – 30.6.2023

Treenimaksut tulee maksaa kokonaisuudessaan 15.1.2023 mennessä Tehotassut ry:n tilille FI39 4766 0010 0346 80. Maksamisen jälkeen näytä maksukuitti koulutusohjaajallesi.

Agility treenimaksut maksetaan viitteellä 1012
Kauden (sisältää 20 ohjattua treeniä) treenimaksu on 180 € yhdestä koirasta ja 135 € ohjaajan toisesta koirasta/saman talouden toisesta koirasta.

Agilityn oma toimi-ryhmät maksetaan viitteellä 1041
Kauden maksu on 90 € yhdestä koirasta ja saman ohjaajan toisesta koirasta 65 €.

Maanantai-illan rally-toko treenimaksut maksetaan viittellä 2011
Kauden (sisältää 20 ohjattua treeniä) treenimaksu on 180 € yhdestä koirasta ja 135 € ohjaajan toisesta koirasta/saman talouden toisesta koirasta.

Rally tokon omatoimi-ryhmät maksetaan viitteellä 2095
Kauden maksu on 90 € yhdestä koirasta ja saman ohjaajan toisesta koirasta 65 €.

Lauantain osaksi omatoimi rally-toko ryhmän treenimaksut maksetaan viittellä 2011
Kauden (sisältää 10 ohjattua treeniä), treenimaksu yhdestä koirasta on 135 € ja ohjaajan toisesta koirasta tai saman talouden koirasta 101,25 €.

Toko treenimaksut  maksetaan viittellä 2066
Kauden maksu (sisältää 20 ohjattua treeniä) on 180 €/koirakko ja ohjaajan toisesta koirasta tai saman talouden koirasta 135 €.

Nosework treenimaksut
Aino Autio antaa ryhmäläisille tarkemmat maksutiedot.

Huom! Jos joku muu maksaa maksusi, ilmoita myös maksajan nimi sähköpostissa! Jos tarvitset treenimaksuille maksuaikaa tai erälaskun, niin ole yhteydessä Anita Halmeeseen, anita@savotta.fi

Jos haluat viikkoryhmän lisäksi käydä vapaa-ajalla treenaamassa koirasi kanssa, on sinun mahdollista ostaa vapaakortti.

Hoopersin omatoimi -ryhmän maksetaan viittellä 3023
Kauden maksu on 90 € yhdestä koirasta ja saman ohjaajan toisesta koirasta 65 €.

Vapaakortti maksetaan viitenumerolla 6017
Kaudelle hankittu vapaakortti on voimassa aina ko. kauden riippumatta maksupäivästä.

Vapaakorttimaksu Tehotassut ry:n tilille FI39 4766 0010 0346 80, vakio- tai omatoimi- ryhmässä treenaavien maksu on 45 € , muun jäsenen vapaakorttimaksu on 90 €.
Maksamisen jälkeen lähetä kuitista kopio ja jäsenen/vapaakorttilaisen nimi Tehotassujen sähköpostiin tehotassut@gmail.com ja otsikoi viesti (aihe) vapaakorttimaksu, hallin avainkaapin koodin saat paluupostissa.

Huom! Jos joku muu maksaa maksusi, ilmoita myös maksajan nimi sähköpostissa!

Kun sinulla on vapaakortti:

  • voit käydä treenaamassa hallilla, kun siellä ei ole varausta
  • saat hallin avainkaapin tunnusluvun, jotta pääset halliin itsenäisesti
  • Vapaakorttilainen voi pyytää tekemään ilmoitusvarauksen treeneistään hallin kalenteriin (vain yksi varaus kerrallaan). Ilmoitusvarauksella haetaan sujuvuutta hallin käyttöön. Ilmoita Elina Hirvoselle tai omalle koulutusohjaajallesi, kun olet menossa treenaamaan itsenäisesti hallille. Merkitty vapaakorttitreeni näkyy hallin varauskalenterissa ”varauksena” ja on tiedoksi muille vapaakorttilaisille. ”Varausaika” on normaali vapaakorttilaisen treenausaika eli 20 min+10 min  radanrakennukseen. Ilmoita myös, jos estyt menemästä ”varauksellasi”.
    Vapaakortin hankkinut on velvollinen merkitsemään treenin hallin pöydällä olevaan vihkoon
  • Radan/esteiden korjaus kentältä ei sisälly tuohon 20 minuuttiin. Kentällä voi treenata useampi koirakko kerrallaan, mikäli vapaakorttilaiset näin sopivat
  • Merkitset jokaisen treenikertasi hallin pöydällä olevaan vihkoon
  • Vapaakorttilaisen mukana voi ulkopuolinen/vapaakortiton tulla treenaamaan 10 euron maksulla. Treeniaika 20 min, ei sisällä radanrakennusaikaa.

TEHO-pisteet (talkoopisteet)

TEHO-pisteillä tarkoitetaan talkoilemalla kerättäviä pisteitä: 1 talkootunti = 1 piste.
TEHO-pisteitä tulee kerätä jokaisen, joka treenaa viikottaisissa vakioryhmässä. Vuodessa on kaksi treenijaksoa: tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu.

TEHO-pisteitä tarvitsee kerätä vakioryhmässä treenaavan yhden koiran osalta 3 pistettä / treenijakso ja saman ohjaajan toisen koiran osalta lisäksi 2 pistettä/ treenijakso (yhteensä 5).
Pisteitä voi kerätä talkoilemalla möllikisoissa ja muissa kerhon järjestämissä erikseen ilmoitettavissa talkoissa ja tapahtumissa. Jos talkoilut eivät mitenkään sovi aikatauluusi, ota yhteyttä sihteeriin/kerhon hallitukseen. Jokaiselle varmasti löytyy sopiva tapa suorittaa pisteensä.
Talkootöitä voi kysellä myös kerhon facebook-ryhmässä.
HUOM! TEHO-pisteiden kerääminen treenijakson aikana on vakituisen treenipaikan saamisen/säilyttämisen ehto.

Ilmoita tehopisteet koulutusohjaajallesi ja merkitse ne hallin TEHO-pisteiden seurantataulukkoon!