Tapahtumat

Avoimet ovet mainos

 

 

 

Pyrimme järjestämään noin kerran kuukaudessa epäviralliset agilitykilpailut eli niin sanotut möllikilpailut.

Ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä ennen kilpailua, osoitteessa Rentontie 7.

Luokat:
Tosimölli (hyppyjä ja putkia)
Möllit (ei keinua,rengasta eikä keppejä)
Kilpailevat

Hinnat:
TehoTassut jäsenet 4€/luokka, uusinta 2€
Muut 5€/luokka, uusinta 3€

TehoTassujen möllikilpailut löytyy myös facebook:sta


 

Viikkoryhmiin osallistuvat keräävät Tehopisteitä talkootyöllä

Tehopisteillä tarkoitetaan talkoilemalla kerättäviä pisteitä: 1 talkootunti = 1 tehopiste, tapahtumiin leipominen on yksi piste  ja hallin siivous on kaksi pistettä.

TEHO-pisteitä tulee kerätä jokaisen, joka treenaa viikottaisissa vakioryhmässä!

Vuodessa on kaksi treenijaksoa: tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu. TEHO-pisteitä tulee kerätä 1. koiran osalta 3 pistettä / treenijakso, saman ohjaajan 2. koiran osalta 2 / treenijakso (yhteensä 5)

Pisteitä voi kerätä talkoilemalla möllikisoissa ja muissa kerhon järjestämissä erikseen ilmoitettavissa tapahtumissa. Jos talkoilut eivät mitenkään sovi aikatauluusi, ota yhteyttä tehopistevastaavaan. Jokaiselle varmasti löydetään sopiva tapa suorittaa pisteensä.

Möllikisoihin talkoolaiseksi ilmoittautuminen tapahtuu kerhon facebook-ryhmässä.

Jokainen viikko ryhmissä treenaava huolehtii itse pisteidensä ilmoittamisesta tehopistevastaavalle Marika Väisäselle 0407054161 maevaisanen@gmail.com. Pisteet voi ilmoittaa tekstiviestillä, whatsAppissa, messengerillä tai sähköpostitse. Laita viestiin suoritustapa, pistemäärä ja oma nimesi.

Omaa pistetilannetta voi kysellä tehopistevastaavalta.

Uutena käytäntönä kokeilemme tapahtumien järjestämisessä päiväkohtaisia järjestämisvastuita eli esim. keskiviikkon ryhmät ovat vastuussa järjestää möllikisat päivänä x  (rautalankaselitys: jolloin keskiviikkona treenaavat hoitavat ko. möllien talkootyöt: ajanoton, sihteerin tehtävät, ilmot, kahvituksen ja radan rakentamiset yms.)